GfK Danmark paneler

Tilmelding til GfK beautypanel


Hvad skal jeg gøre?
Hver uge registrerer du din husstands indkøb (inkl. online køb) af beautyvarer (kosmetik, hårfarve/toning, ansigtscreme, ansigtsmaske og ansigtsrens).
Køber du ikke beautyvarer i en uge, skal du registrere det.
Registreringen sker i en elektronisk indkøbsdagbog.

Hvor lang tid skal jeg bruge hver uge?
Det vil naturligvis variere, har du købt meget tager det længere tid, men vi forventer i gennemsnit maks. et par minutter om ugen.

Hvad får jeg ud af det?
Vi trækker lod om 3 Supergavekort á 500 kr. hver måned, blandt medlemmer, der har registreret indkøb af beautyvarer, du skal være med hver uge for at deltage. Chancen for gevinst er god.

Hvad skal jeg bruge for at kunne deltage?
Du skal have en internetforbindelse og en pc, tablet eller smartphone og en e-mailadresse vi kan kontakte dig på.
Hver uge sender vi dig en mail hvor du blot skal klikke på linket, for at registrere direkte i din indkøbsdagbog. Husk, du skal også registrere, hvis du ikke har købt noget i indeværende uge.

Jeg er stadig interesseret!
For at tilmelde dig GfK Beautypanel, skal du gennemføre et baggrundsskema. Det er et spørgeskema der indsamler få oplysninger om din husstandsstørrelse, sammensætning, indkøbsvaner osv. Når vi har fået dine oplysninger, kontakter vi dig med information om næste step.

Klik her for at komme til baggrundsskemaet og starte indmeldelsen i GfK BeautypanelHar du spørgsmål kan GfK Danmark A/S kontaktes her:
Sylows allé 1, 2000 Fredderiksberg
På telefon: 38322120
På mail: consumerscan@gfk.dk

Din beskyttelse
GfK er underlagt lov om behandling af personoplysning. Du kan læse mere om den hos Datatilsynet.

GfK overlader aldrig personlig information til 3. part.

GfK anvender ikke personlige oplysninger indsamlet eksempelvis i baggrundsskemaet. Oplysninger bruges kun i segmenteringer og indgår således anonymt i databehandling. Ved at tilmelde dig GfKs Beautypanel accepterer du at vi sender dig information om medlemskabet, enten elektronisk eller som alm. post. Vi vil, i vores kommunikation med dig, aldrig tilbyde dig varer eller andre ydelser.
Vinder du en konkurrence, så kontakter vi dig direkte og offentliggører evt. dit navn og din registrerede hjemby på vores hjemmeside.

Hos GfK kan man nemt melde sig ud, alt man skal gøre er at fortælle os det. Hvis du ved udmeldelsen ønsker dine personlige oplysninger slettet, skal du specifikt bede om det. Vi vil herefter anonymisere de svar, du undervejs har givet os i dit medlemskab.